Senior szoftverfejlesztő állás

Szeretnél egy olyan cégben dolgozni, ahol megbecsülik a sokéves munkatapasztalatodat és a lojalitásodat? Ahová boldogan jársz be dolgozni, mert a kollégáid elfogadnak, jó a hangulat, a vezetőid támogatnak, és hosszú távon számítanak rád? Ahol figyelnek az egészségedre, és a munka- magánélet egyensúlyára? Dolgozz nálunk senior szoftverfejlesztőként!

Kik vagyunk?

   • 25 fős fejlesztő cég vagyunk, hazai és nemzetközi nagyvállalatoknak, pénzintézeteknek készítünk szoftvereket már 15 éve. Emellett folyamatosan dolgozunk saját fejlesztésű termékek létrehozásán.
   • A stabilitásban és a fenntartható növekedésben hiszünk, ezért megrendelőinkkel és munkavállalónkkal is hosszú távú együttműködésre törekszünk.
   • Kollégáink között megtalálhatók programtervező matematikusok, képzett szoftverfejlesztők, tesztelők, és olyanok is, akik a saját belső képzésünk keretében tanulták meg a szakmát.
   • Munkatársaink 20-55 év közöttiek, többségükkel már több mint 5 éve dolgozunk együtt.

Milyen nálunk dolgozni?

 • Változatos projekteken, pár fős csapatokban dolgozunk és segítjük egymást. Ha szükséged van rá, mentort jelölünk ki számodra, aki támogatja a fejlődésedet. Szakkönyvekkel látunk el, vagy tanfolyamra küldünk.
 • Anyagilag is megbecsüljük a munkádat. Nálunk a teljesítményeddel és fejlődéseddel arányosan változik a jövedelmed.
 • A juttatási csomagod részeként cafetériával, notebookkal és mobilhasználattal is számolhatsz.
 • Munkaidő keretben dolgozunk, igyekszünk úgy szervezni a feladatainkat, hogy egyenletes legyen a munka, ne kelljen késő este vagy hétvégéken dolgozni.

 • Jól felszerelt konyhánkban mindig rendelkezésedre áll egy forró kávé, tea, és a friss gyümölcs. Az irodatérben több részt is kialakítottunk, ahol nyugodtan telefonálhatsz, feltöltődhetsz.
 • Nagy gondot fordítunk munkavállalóink egészségére. Rendszeresen szervezünk egészségügyi szűréseket, a téli hónapokban vitaminokat biztosítunk. Céges sportnapokon is részt vehetsz, ahol szívesen látjuk a családtagjaidat is. (Crazy5K, városi futóversenyek, kirándulások)
 • A közlekedés kiváló az környéken: itt jár a 14-es villamos, a 20-as, 30-as, 230-as buszok, így a metróvonalak könnyen elérhetőek. Az irodánk saját tulajdonú, így hosszú távon is ezzel a helyszínnel számolhatsz.

 • Folyamatosan építjük a közösségünket: gyakran tartunk társasjátékkal egybekötött LAN-partykat, bowlingozunk, biliárdozunk, go-kartozunk. Közösen ünnepeljük a Húsvétot, a Karácsonyt, és mindig kitalálunk valamit a kollégák gyerekeinek is. (mikulás, Code week, kakaóparti, stb.)
 • Teszünk a környezetünkért és a tágabb közösségünkért: zöld felfogásban működünk, és rendszeresen gyűjtünk adományt a rászorulóknak.

Mi lesz a munkád?

 • Megrendelésre készülő webes, ASP.NET alkalmazások fejlesztésében tudásszintednek megfelelő szoftverfejlesztési feladatokat fogsz ellátni egy pár fős fejlesztői csapat tagjaként. Pénzügyi, nagyvállalati folyamatokat kezelő szoftvereket fogsz fejleszteni ismert cégeknek.
 • Részt veszel a saját szoftvertermékeink fejlesztésében, továbbfejlesztésében a projektvezetőd irányítása alatt. Benne lehetsz a közös ötletelésekben, a konkurens termékek elemzésében, a tervezésben és a megvalósításban is.

Mi szükséges a feladat elvégzéséhez?

 • Értékeljük, ha szakirányú végzettséged van.
 • Fontos, hogy minimum 5 év munkatapasztalattal, használható tudással rendelkezz C#, ASP.NET, .NET, MVC és HTML5, MS SQL, Javascript, nHibernate, Autofac, AngularJS 1.x, Bootstrap, Less, TypeScript, Kendo UI vagy Sharepoint területek valamelyikén.
 • Egyes projektjeinken külföldi megrendelőkkel dolgozunk, de nem elvárás, hogy jól beszélj angolul. Ha értelmezni tudod az írott szöveget az már általában elegendő.

Hogyan zajlik a kiválasztás folyamata? Miután elküldöd a fényképpel ellátott önéletrajzodat, személyes találkozóra hívunk, ahol első körben a HR referenssel beszélgetsz, és egy rövid szakmai tesztet töltesz ki. Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit nem tudsz, hanem arra, hogy a tudásod hogyan illeszthető össze a mi feladatainkkal. Következő körben a fejlesztési terület vezetőjével közösen átbeszélitek, milyen feladatokban tudnál részt venni, milyen feltételek mellett. Ha minden jól megy és nincs megkötésed, akár 1-2 héten belül kezdhetsz is nálunk!

Küldd el önéletrajzodat az alábbi űrlap segítségével! Kapcsolatba léphetsz velünk a job@binarit.hu címen is.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Pozíció

Üzenet

File csatolása (2mb)

Mi történik veled az első munkanapon, és a következő 3 hónapban? Az első napodon a HR referens mindenkinek bemutat a cégben és megmutatja mit hol találsz. Megmutatja az asztalodat, megkapod a belépésedhez szükséges dokumentumokat, a hardver-eszközöket, a belépési kódokat. Ezután a fejlesztési vezető fog neked beszélni az aktuálisan futó projektekről, és hogy te melyiken fogsz dolgozni. Felvázolja, hogyan képzeli a további fejlődésedet, ha szükséges, oktatóanyaggal lát el, és kijelöli a mentorodat, akivel közösen szintén átbeszélitek a teendőket. Ezután bemutat a projektvezetődnek és a projekttagoknak, és elkezdődik a munka. A 3 hónapos próbaidőszakod alatt folyamatos visszajelzést kapsz tőlünk a munkáddal és a fejlődéseddel kapcsolatban. Ha neked van észrevételed vagy kérésed, azzal is bármikor fordulhatsz hozzánk.

Gyakori kérdések

Mit tegyek, ha nem rendelkezem az elvárt tapasztaltokkal?
Ha úgy érzed, hogy nem pont ilyen pozíciót keresel, akkor is küldd el az önéletrajzodat, mert lehet, hogy meglátunk benne valamit, ami alapján együtt tudnánk működni.

Nem beszélek egyáltalán angolul, van így értelme jelentkezem?
Mindenképpen küldd el a pályázatodat, megpróbálunk olyan projektet találni neked, ahol egyáltalán nincs szükség az angolra.

Kihez fordulhatok, ha kérdésem van?
Ha a pályázat során kérdésed merülne fel, nyugodtan keresd HR referensünket:
Máté Edina: edina.mate@binarit.hu, telefon: +36 30 847 8178